Einstein's Fish Problem Privacy Policy

Einstein's Fish Problem - Gizlilik Politikası

Biz (bdrn) gizlilik haklarınıza saygı duyuyoruz ve hakkınızda toplanan her türlü bilgiyi korumanın öneminin farkındayız. Bu Gizlilik Politikası, kişisel ve kişisel olmayan bilgileri mobil uygulamalarımızda nasıl topladığımızı ve kullandığımızı tanımlar.


TARAFIMIZDAN GELİŞTİRİLEN VEYA YAYINLANAN MOBİL UYGULAMAMIZI YÜKLEYEREK, KULLANARAK YA DA BAŞKA BİR ŞEKİLDE ERİŞEREK BU GİZLİLİK POLİTİKASINI KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ. BU GİZLİLİK POLİTİKASINI KABUL ETMİYORSANIZ, LÜTFEN UYGULAMALARIMIZA KURMAYIN, KULLANMAYIN VEYA BAŞKA BİR ŞEKİLDE ERİŞMEYİN. Uygulamalarımızı kullanmaya devam etmeniz, bu Gizlilik Politikasındaki değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.


Kişisel veri:

Kişisel verilerinizin hiçbirini toplamıyoruz.


Kişisel Olmayan Veriler:

MOBİL UYGULAMALARIMIZA REKLAM HİZMETİ VEREN REKLAMCILAR, DAHA İYİ HEDEFLENMİŞ MESAJLAR SUNMAK VE VERİLEN BİR REKLAMI GÖRME SAYINI KONTROL ETMEK İÇİN MOBİL CİHAZLARI EŞSİZ BİR ŞEKİLDE TANIMLAYabilen TEKNOLOJİYİ KULLANABİLİR. REKLAM AĞLARI, KENDİ TEKNOLOJİLERİ YOLUYLA BENZERSİZ CİHAZ TANIMLAYICINIZA ERİŞEBİLİR VE UYGULAMALARIMIZI KULLANIMINIZ VE CİHAZINIZI KULLANARAK YAPTIĞINIZ DİĞER EYLEMLERE DAYALI OLARAK SİZE REKLAM HEDEFLEMEK İÇİN BU KİMLİKÇİYİ KULLANABİLİR.


Sizi tanımlamamızı sağlamayan bazı kişisel olmayan verileri toplamak ve kullanmak için araçlar veya üçüncü taraf analiz yazılımları kullanabiliriz. Toplayabileceğimiz ve kullanabileceğimiz kişisel olmayan veri türleri şunları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir: (i) benzersiz mobil cihaz tanımlayıcısı; (ii) mobil cihaz türü ve cihaz özellikleri; (iii) mobil cihaz yazılım platformu ve bellenimi; (iv) oyun puanları ve başarıları; ve (v) hizmetlerimizi geliştirmek için makul olarak gerekli gördüğümüz diğer kişisel olmayan veriler.


Toplanan verileri, uygulamalarımızın kullanımını analiz etmek, uygulamalarımızı yönetmek ve sağlamak ve hizmetlerimizi ve ürünlerimizi daha da geliştirmek amacıyla kullanabiliriz. Toplanan kişisel olmayan verileri ortaklarımız tarafından reklam amacıyla kullanma ve ifşa etme hakkını saklı tutarız.


Üçüncü Taraf Hüküm ve Koşulları:

Lütfen uygulamalarımıza erişiminizin ve uygulamalarımızı oynayabilmenizin, uygulama mağazaları, mobil yazılım platformları, çevrimiçi oyun platformları ve ödeme sağlayıcıları dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere belirli üçüncü taraf hüküm ve koşullarına ve gizlilik politikalarına tabi olabileceğini unutmayın. Bu tür üçüncü taraf hüküm ve koşullarından ve onların kişisel verilerinizi kullanmasından sorumlu olmadığımızı biliyor ve kabul ediyorsunuz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kpss Tarih Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası