Gizlilik Politikası

 



## Uygulama hangi bilgileri alıyor ve nasıl kullanılıyor?
### Kullanıcı Tarafından Sağlanan Bilgiler
Uygulama, Uygulamayı indirip kaydettirdiğinizde sağladığınız bilgileri alır. Bizimle kayıt isteğe bağlıdır. Ancak, bize kayıt olmadıkça Uygulama tarafından sunulan bazı özellikleri kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın.
### Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler
Ayrıca, Uygulama, kullandığınız mobil cihazın türü, mobil cihazlarınızın benzersiz cihaz kimliği, mobil cihazınızın IP adresi, mobil işletim sisteminiz, cep telefonu türü dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere belirli bilgileri otomatik olarak toplayabilir. Kullandığınız internet tarayıcıları ve Uygulamayı kullanma şeklinize ilişkin bilgiler.
## Uygulama, cihazın kesin gerçek zamanlı konum bilgilerini topluyor mu?
Bu Uygulama, mobil cihazınızın konumu hakkında kesin bilgi toplamaz.
## Devre dışı bırakma haklarım nelerdir?
Uygulamayı kaldırarak tüm bilgilerin Uygulama tarafından toplanmasını kolayca durdurabilirsiniz. Mobil cihazınızın bir parçası olarak veya mobil uygulama pazarı veya ağı aracılığıyla mevcut olabilecek standart kaldırma işlemlerini kullanabilirsiniz. Ayrıca, e-posta yoluyla, tinygames96@gmail.com adresinden ayrılma isteğinde bulunabilirsiniz.
## Veri Saklama Politikası, Bilgilerinizi Yönetme
Kullanıcı Tarafından Sağlanan verileri yalnızca kullanıcının cihazına kaydolur. Herhangi üçüncü bir şahısla paylaşım yapılmaz
## Çocuklar
Uygulamayı 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek veri istemek veya onlara pazarlama yapmak için kullanmıyoruz. Bir ebeveyn veya vasi, çocuğunun bize rızası olmadan bilgi sağladığını fark ederse, bizimle iletişime geçmelidir.
## Değişiklikler
Bu Gizlilik Politikası herhangi bir nedenle zaman zaman güncellenebilir. Yeni Gizlilik Politikasını yayınlayarak Gizlilik Politikamızdaki herhangi bir değişikliği size bildireceğiz. Devam eden kullanım tüm değişikliklerin onaylandığı anlamına geldiğinden, herhangi bir değişiklik için bu Gizlilik Politikasına düzenli olarak başvurmanız tavsiye edilir.
## Rızanız

Uygulamayı kullanarak, bilgilerinizi bu Gizlilik Politikasında belirtilen ve tarafımızca değiştirilen şekilde işlememize izin vermiş olursunuz. "İşleme", çerezlerin bir bilgisayarda/el cihazında kullanılması veya bilgilerin toplanması, saklanması, silinmesi, kullanılması, birleştirilmesi ve ifşa edilmesi dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere herhangi bir şekilde bilgilerin kullanılması veya bunlara dokunulması anlamına gelir ve tüm bu faaliyetler gerçekleşecektir. Amerika Birleşik Devletleri dışında ikamet ediyorsanız, bilgileriniz orada ülkenizin gizlilik standartlarına göre aktarılacak, işlenecek ve saklanacaktır.
## Bize Ulaşın
Uygulamayı kullanırken gizlilikle ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya uygulamalarımız hakkında sorularınız varsa, lütfen bedirhangunerr@gmail.com adresinden e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kpss Tarih Gizlilik Politikası

Einstein's Fish Problem Privacy Policy